Plats för dig och 149 till. En blandning av klassiskt och modernt. Båsen värnar din tid och baren möter upp för den snabba lunchen.

Meny

Varmrätter

Veckans Sallad

Vit quinoa, Ingrid Marie äpple, broccoli, pekannötter, rostad morot, tofu, tranbär, tahinidressing, sesamfrö

Svampsoppa

ägg 63C°, tryffelkräm, vitlökskrutonger

Halstrad Regnbågsfilé

råraka, rödlök, gräddfil, forellrom, dill

Stekt Svensk Kycklingklubbfilé ”coq au vin”

potatispuré, rökt bacon, champinjoner, saltgurka

Varmrätter

Veckans Sallad

Vit quinoa, Ingrid Marie äpple, broccoli, pekannötter, rostad morot, tofu, tranbär, tahinidressing, sesamfrö

Garam Masalarostad blomkål

makhani sås, marinerade kikärtor, spenat, ingefära, chili, mynta

Örtbakad Sejfilé

citronslungad potatis, beurre blanc, handskalade räkor, inlagda gulbetor

Friterad svensk fläskschnitzel

kryddrostad potatis, kaprissmör, skysås, ärtsallad, citron

Varmrätter

Veckans Sallad

Vit quinoa, Ingrid Marie äpple, broccoli, pekannötter, rostad morot, tofu, tranbär, tahinidressing, sesamfrö

Pitabröd

grillad mangold, rostade körsbärstomater, parmesankräm, basilika

Panerad Friterad Torsk

rostad sötpotatis, rotselleriremoulade, picklad chili

Högrevsragu ”osso bucco”

saffransrisotto, rotfruktsgremolata

Varmrätter

Veckans Sallad

Vit quinoa, Ingrid Marie äpple, broccoli, pekannötter, rostad morot, tofu, tranbär, tahinidressing, sesamfrö

Teriyakibakad Aubergine

matvetesallad, tahini/misodressing, böngroddar, sesamfrö

Koljafilé

broccolipuré, örtslungad potatis, råmarinerad broccoli, sojacitronette

Wallenbergare

potatispuré, gröna ärtor, rårörda lingon, brynt smör, persilja

Varmrätter

Veckans Sallad

Vit quinoa, Ingrid Marie äpple, broccoli, pekannötter, rostad morot, tofu, tranbär, tahinidressing, sesamfrö

Risotto

stekt grönkål, tryffel, getost, hasselnötter, parmesan

Halstrad regnbågsfilé

barigoulekokt potatis, rökt hollandaissesås, pickles

Grillad top blade

friterad klyftpotatis, haricots verts, paprika ”chimichuri”, rödvinssås